În Comunitatea Europeana este obligatorie ignifugarea.

DSC01071În Comunitatea Europeana este obligatorie ignifugarea si tratarea materialului lemnos utilizat ca material de constructii, structuri, sarpante, etc. Toate locuintele private, spatiile si constructiile de utilitate publica, etc, nu sunt date în exploatare decât dupa ignifugarea acestora de catre firme specializate si verificate de catre structurile de pompieri din tarile respective.

Lucrarile de ignifugare a materialelor combustibile sunt efectuate numai de catre personal care detine certificat de competenta profesionala în acest sens, respectiv pentru ocupatia Ignifugator, cod COR 714107.

La nivelul societatii exista personal care detine certificate de competenta profesionala, astfel încât cumulat, acopera, la nivelul suplimentului descriptiv, toate unitatile de competenta specifice.

La efectuarea lucrarilor de ignifugare a materialelor combustibile se vor respecta prevederile legislatiei, normativelor, reglementarilor tehnice si standardelor în vigoare precum si specificatiile tehnice ale echipamentelor utilizate.
Oferta de pret pentru servicii de ignifugari

Societatea noastra efectueaza tratamente impotriva daunatorilor din lemn, precum si lucrari de ignifugare cu solutii ignifuge omologate pentru folosirea la rece, pe suprafete care ( nu ) au mai fost protejate anterior contra incendiilor. Solutiile sunt omologate de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila si au certificat de calitate . Dispunem de cele mai moderne si performante , iar lucratorii nostri cu o inalta calificare vor executa lucrarile la un nivel maxim de calitate si profesionalism.Apelati cu incredere la serviciile de ignifugari si alte tratamente oferite de Biostefeco S.R.L. Focsani

-ignifugarea materialelor combustibile (tratarea împotriva focului);

-tratarea lemnului împotriva cariilor, ciupercilor, mucegaiului, bacteriilor, etc;

-tratarea peretilor de zidarie împotriva mucegaiului, ciupercilor, igrasiei etc.